Fläckborttagningen

Tänk att det inte med gott samvete går att påstå att nåt är klart. Husrenoveringar till exempel. Den är klar men ändå inte, det fattas ju bara en liten bit av taklisten.
Så är det nu med nya vägstumpen. Den är klar, men ändå inte.
Vi gillar den skarpt. Trafiken är nästan borta känns det som. Himla svårt att föreställa sig att bilarna skavde på husknuten förut.


Nu bor vi där uppe på hyllan och ser ner på resten av den förbipasserande världen. Nu fattas bara resten. Att snygga till, få rätt fart på grönskan igen.
Paradiset har en fläck mindre.

Kommentarer
Postat av: Jaana

Vilken lättnad och vilken skillnad för er! Vad skönt att få bilarna några meter längre bort från huset.

Håller med dig om att nyanlagt inte ser så fint uta. Kalt och fult men naturen kommer ikapp och rätt som det är så har ni en grässträng i mitten av den nya vägen ;-D Naturen är bra, den tar igen sin förlorade "fläck".2008-06-22 @ 10:58:53
Postat av: Recurven

Ja, nu har du husknuten lite längre från vägen. Vårt hus ligger ca 1,5m från vägen så jag vet hur det är. Hela huset skakar när de stora foderbilarna dundrar förbi, de kommer gärna på nätterna dessutom när normalt folk försöker sova. Har dessutom väg 2 ca 25m från huset, det är Mariefredsvägen nr 223, där kör de också som dårar.

2008-06-22 @ 17:23:31
URL: http://blogg.passagen.se/recurven
Postat av: Jennika

Känner en stor men stilla glädje att detta vägprojekt blev av och att resultatet känns så bra. Lovar på heder och samvete att jag hädanefter ska köra försiktigt där vägar tränger sig på närboende. Vill inte plåga er som fortfarande har det trafikilla.

2008-06-22 @ 20:35:12
URL: http://http://viggartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0