Nybörjarens nästa steg

Är så häftigt! Lever högt på min lust att vara nybörjare. Träffat en fin människa som jag känt länge, men nästan inte träffat i verkligheten alls. Vi har pratat,och pratat, och pratat. Och pillat med våra kameror. Fick himla fina tips!Nu tänker jag bli en hyfsad fotograf. Tjooohoooo!(vilket är mitt favoritljud när jag är glad)

Sex burkar

.....körsbärsmarmelad blev det. Min vän Harry, nittioflera år gammal plockade körsbär igår. Hög tid att hämta dom idag och några tomburkar. Han satt och tog en tupplur i fåtöljen när jag kom. Sommareftermiddagar är sköna.
När jag kom hem började det evinnerliga urkärnandet. Skvätt, splasch, pssttt! Överallt.Numera är en av mina vita T-shirts inte riktigt vita längre.
Fint minne av hur det var sommaren 2011 när jag gjorde sex burkar körsbärsmarmelad av Harrys körsbär.

Såpbubblor

Min vän har med sig en flaska såpbubblor i handväskan, jämt! Hon bubblar runt här i livet.


prova själv!Små förgängliga skönheter.

Förökning och kamerafynd

Igår var det en glädjens dag i stallbacksfilosofens hönsliv. Kolla vad vi hittade på höskullen! Hela 14 stycken!
Förflyttade till skatsäkra hörnet under sedvanligt rabalder. Så alldeles nyss tog mamma höna alla sina barn på en första promenad. Svårt att fota genom nät, blir suddigt hur man än gör.Sprang in och tömde kameran och hittade lite smått och gott.Tekla på vift i värmen. Nästan barbacka. Ridgjorden är inte dum alls. Fina M håller i spakarna.Till min kära dotter, en rävbild från Falls kurvan.

Närvarande

Det finns likheter mellan alla oss som har djur i vår närhet. Dagligen är vi nära våra djur. Vi gör något tillsammans med djuren.
Vi vinner två företeelser.
 
1. Djuren blir fostrade, tränade, tillgivna och älskade.
2. Vi får våra dagliga doser av total närvaro i nuet, nåt annat fungerar inte i samspelet med djur.
 
Att vara närvarande och focuserad ger själen näring, vitaminer och mineraler.Ut kommer glädje, harmoni och fysisk balans.
Helflummigt men alladeles sant.
 

RSS 2.0