Fjordfestival

Jag och tältet har varit på Fjordferstival!
Alla vackra hästar från hela Norden. Alla goa vänner, nya och gamla. Alla fina resultat på tävlingsbanorna. Alla spännande planer och idéer inför framtiden.


Nu har tältet åkt iväg på nästa festival med sonen, men med musik i focus.

Valmöjligheter

Det gick åt pipsvängen!
Katastrof!
Pannkaka!
Misslyckande!
Elände!
Missbedömning!
Olyckshändelse!

Har man levt ett antal år, så har vi några av ovanstående händelser bakom oss. Nästan alltid tillsammmans med andra människor.
Vad hände sedan? Efteråt? När det kan skrivas i imperfektum? Hur upplever vi minnet av händelsen nu? Vilka människor var inblandade - och var är dom nu?

Stallbacksfilosofen menar att det är av yttersta vikt att i förväg välja vilka människor man vill uppleva elände tillsammans med.
Skillnaden i upplevelsen är himmelsvid.
Att glädjas tillsammans är lätt och alla är med på noterna - att dela elände är en konst!Välj ditt umgänge med omsorg och när du själv blir vald - ta emot med ödmjukhet och integritet.

Sjöhästar

Med 50 millimeter regn på ett dygn så bildas det nya sjöar i nivå med den gamla trötta bäcken. Speciellt som nya diken grävts en bit upp i skogen. Bäcken orkade plötsligt inte ta hand om allt vatten som kom på en gång. För bantarhästarna gör det ingenting. Vanligt gräs eller sjögräs spelar ingen roll.

Gamla Dolly är 19 år och mår prima.

Kanske skulle pröva

.......................att peka med hela armen
inte för att jag tror att en ny stormaktstid kommer ut av det

småfåglarna skulle  iallafall få en bra sittpinne
Det gäller att tänja sina gränser.
Idag ska jag lyssna på blues - jabba!

RSS 2.0