Psykisk näring

Lite lattjo begrepp som jag fick höra härom dagen när två grabbar gnabbades om vad hästar mår bra av. Inte för att jag fattade vad de trätte om, men psykisk näring vet jag vad det är.
Kompisen från stora stan tog med sig lillgrabben för ett dygn på landet. Framåt kvällskröken kom pyjamasen på, men det blev ingen säng. Det blev mattan i stora rummet tillsammans med Gula hunden Svea.Grabben blev nog fulltankad med psykisk näring. Svea är mästare på sånt tycker Herr Olsson.

Kommentarer
Postat av: Eva (Prillan)

Åh, så underbart! Kolla in handen som Svea denna underbara kloka hund lagt sitt huvud på. Om inte grabben är i psykisk balans efter en sådan närhet hjälper nog inget,

Eva

2008-11-30 @ 23:36:51
Postat av: Kia

Fick tips om Viggartorpsbloggen av gemensamma bekantingen Chili, Sonja möjligtvis involverad... Vilka underbara bilder och texter. Förstår att Svea lever lyxliv utifrån sitt eget perspektiv med tanke på allt smask hon kan njuta av både som inpackning, för pälsens skull, men också som näringstillskott. Har ni tankar på att para henne så är nog tiden mogen med tanke på att hon fyllt 5 år. Hör gärna av er för råd och tips om lämplig hane. Puss från mamma Milli, numera superpensionär!

2008-12-01 @ 15:34:42
Postat av: Jennika

Hej Kia, vad kul att du tittade in. Svea hon skapar psykisk näring så det räcker åt många. Idag har hon impat på hovslagaren. Ja, vi vill ha råd. Inget vitblaskigt eller nervöst. En rejäl hund ska det vara.

2008-12-01 @ 16:18:58
URL: http://http://viggartorp.blogg.se/
Postat av: Evamaria

Tottes ägare tittade in i montern på Globen och hon hade finfina bilder!! :D Så det blir ett reportage om tomten...

2008-12-01 @ 20:43:01
Postat av: Cicki

Intet är som att sova med gul hund.......

2008-12-02 @ 10:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0