Damdoppa

Föresatserna är goda, viljan och kunnandet  finns, att montera upp en ny fin pool. Vi börjar med rödvin, ostbågar och massor av cigaretter. Sen fortsätter vi med grillat, grönt och massor av olika kryddgoda geggamojor att doppa det gröna i. Vi ptatar i munnen på varandra och smular ner hela verandan med vitlöksbröd och ostbågar. Har det sååå himla bra.
Jodå den nya poolen kommer att bli toppen, men så börjar det regna och bli lite småkyligt så U sätter på sig regnrocken för att inte bli blöt. Tillsammans hjälps vi åt att släta ut duken i botten medans poolen, sakta, centimeter efter centimeter fyller på sig. Inget att bada i än. Vi fyller på våra glas ochh oss själva. Kompisar är ju toppen att bara vara med.
Mätta och belåtna sneglar vi på poolen som så här dags(läggdags)är fylld så att det fyller ut hålfoten.
Är det inte lite väl kallt för att bada?
Lite för sent också.
Och jag är jättesmutsig, jag kommer ju att skita ner vattnet.
Guuu, ja e dödstrött, orkar inte.
Å, mätt är jag me.
Å så vacklade jag hem, smutsig, mätt och mycket nöjd med kvällen.Det ska tydligen bli värmebölja i veckan som kommer, då är nog poolen både full och varm. Då blir det ett nytt försök som vi inleder med rödvin, ostbågar och massor av ci..........Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har ofta undrat vad man gör när man bor i lägenhet...?Spontana små projekt med goda vänner och god mat är det bästa! :-D

2008-06-28 @ 07:47:57
Postat av: Jaana

Ha ha underbart!

Helt rätt att vänta med poolresning tills man är i rätt stämning, det är ju inte bra att vara ur fas och ofylld när dylika uppgifter ska uträttas.

2008-06-28 @ 09:51:43
Postat av: Eva (Prillan)

Hm, Jennika!

Vill du låna en flytväst när det är dax att inviga poolen efter alla intag av flytande och fasta produkter!! Hahaha, låter annars skitkul!

Kram och vi ses,Eva

2008-06-29 @ 00:09:29
Postat av: Pia

Säg bara till om du vill ha sällskap.....

2008-07-01 @ 10:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0