Bruksgrenarna äger

Lördag och söndag gick till att bygga bruksbana hos Polaren Pinge, för att kunna tävla på den i 30-gradig värme. Jädra tur att vi var just där med små skogsdungar som vi alla sökte skugga i.  Det är så himla kul med bruksgrenarna. Rent obarmhärtigt avslöjas det vilken träning häst och människa utsatt sig för, vem som bestämmer, vem som är ung och orutinerad. Nåväl, vid dagens slut var det klart vem som skulle representera Östergötland i brukskörning på SM och vilka två ekipage som tävlar i Allroundgrenarna. Tänk att det var hela åtta ekipage med i starlistan för allroundhästarna. Det är ju halva startfältet på SM. Ytterligare två ekipage har kvalificerat sig på egna meriter och Team Gusten vann förra året så de får ju åka som försvarare. Sammanlagt kommer det att delta fem allroungekipage från Östergötland i Allroundklassen på SM i Tingsryd i slutet på Juli. Läs mer på www.ostergotlandsfjord.eu  för detaljer i poängligan. Uppdaterar hemsidan i morgon Torsdag.
Här är en av dom. Tog 350 bilder, den här gillade jag bäst.Cheeba 3299 med Per Axelsson som kusk.
Snart dags för Ulla att putsa bucklan som vi vårdar ömt , den som vandrar till den poängrikaste lokalföreningen på SM varje år. Vi har den i år och den ska stanna här. Det jobbar vi på.

Kommentarer
Postat av: Recurven

Jasså du har varit på Ingelsta? Kul! Det måste ha varit Centrerad Ridning eller Akademisk Ridkonst hon deltog på. De avlägger prov med akademisk ridkonst och blir "Riddare av ???? nr ???" Jag kommer inte ihåg vad gubben heter, men fint ska det vara. De kurserna har de här mellanåt. Du är välkommen att titta hit, bara inte nu i helgen för då är jag inte hemma. PS. Jag heter Berit. Ds

2008-06-11 @ 21:57:02
URL: http://blogg.passagen.se/recurven
Postat av: Sara

Ja, bruksgrenarna är roligt :-D

Vad roligt att ni är så många som håller på!Här är vi uppe i 11 tränande ekipage men vi får väl se hur många tävlande det blir i höst. Vårt DM brukar gå i september. Vårt problem är funktionärerna. Det finns inte så många ihärdiga funktionärer och de som finns dras i från alla andra grenar på ön också.Recurven, är det en fjording som avlägger riddarprovet för Bent Branderup? Vem :-P? Vad roligt! :-)

2008-06-12 @ 07:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0