Så lunka vi så småningom.....

Polaren Pia och Söta Sonja har för mycket bete.
Kompisen Kicki har sto och hingstföl hemma utan bete och för mig är det nåt liknande. Sagt och gjort! Ikväll flyttade vi två hästar en bit bort i byn. Herr Olsson och gula hunden gjorde oss sällskap. En fin promenad längs de gamla vägarna som band ihop varenda stuga i socknen. Vid Brudhällen stod hela trädgården i blom. Halvvägs smet en kåt minishettishingst ur sin hage och slog följe en bit in under magen på Tekla som inte hade nåt emot det. Gränslöst dålig smak! Det gillade inte Ivan som gav honom en känga. Vi knackade på och återlämnade det lilla gulliga aset.
Vi gick en bit längs stora vägen med asfalt. Det låter så fint när hästar går på asfalten. Hör takten så bra.
Väl framme gjorde det inte nåt att kameran blev kvargklömd på soptunnan hos minihingsten. Att släppa ihop en fjorda och en arab, kan bara gå på ett sätt. Fjordan dyker ner med huvudet i gräset och äter, låter sig inte störas. Araben flaggar bort i hörnet av hagen och stannar där en stund. Inget fotoobjekt alls.
Tack o lov blev vi hemskjutsade. Hade varit jobbigt att släpa på selen, gula hunden, hämta kameran halvvägs och sig själv i sju kilometer.Idag höll Herr Olsson i kameran, när han inte lägger den ifrån sig på andras soptunnor.
Promenader kan rekommenderas.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vilken dröm! Snart kommer jag till den...!

//Ylva

2008-07-04 @ 16:11:33
Postat av: Sara

Ser så fridfullt ut :-)

2008-07-09 @ 21:15:29
Postat av: Jan på Brudhällen

Hej, hittade till er blogg på lunchen när jag satt och åt min sallad framför datorn - trevlig läsning -titta gärna in någon gång - åker ut på onsdag kväll för en långhelg på B. hls / J

2008-07-22 @ 13:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0