Linus på linjen

Det ritade strecket bildade dråpliga historier på TV-skärmen. Minns inte när den roliga streckgubben gick att beskåda på TV.
Kom att tänka på Linus idag när det var premiär för Ivan att få sin spretiga, långa man klippt för första gången.
Han utvecklas på alla sätt och vis. Från det att jag tyckte han var skygg, sen så blev det hög integritet och nu, två ½ månader gammal är han mycket social, trygg och lätthanterlig. Kompis Sonja kliade med piggborste överallt så det var plättlätt att klippa manen under tiden.
Nu syns den vackra svarta linjen, därav tankehoppet till Linus på linjen, i mitten av den i övrigt ljusa manen. 
Nu är det ingen tvekan längre, han blir musblack som pappa, mormor, farfar, farmor, mormorsfar och mormorsmor.I morgon blir det kära besvär att förbereda resan på onsdag till Tingsryd och årets SM för fjordhästar. Vi försöker samåka allt vi kan så att bränslekostnaderna hålls nere. Det bästa av allt är att goa dottern kommer med tåg till Växjö på Torsdag, så vi får umgås under fältmässiga former, det som vi är bäst på.
Till sist blir jag lite nervös, måste läsa på om bruksekipagen, så att det finns nåt gott att berätta om de olika ekipagen på lördag när tävlingen går av stapeln.
Har nu insett att tiden för liggunderlag är förbi, ska lyxa med en luftmadrass istället. Och den kända kudden som jag är van vid.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hejsan!

Vad kul att Ivan blir musblack. Maxim ser också ut att bli det, och det ser även ut som flera av Isidors avkommor på Gotland blir det.

Vi ses på SM!

Hälsn. Mia

2008-07-15 @ 10:06:29
Postat av: Ellinor Karlström

Grattis till musblack! Vi ses i Tingsryd! :-D

2008-07-15 @ 10:35:23
URL: http://habina.blogg.se/
Postat av: Efwa

Det första jag tänkte på när jag såg bilden var också att det inte längre är någon tvekan.....musblack är han så det bara förslår.Vi syns på SM:et och kramas hejvilt.

2008-07-15 @ 16:15:23
Postat av: Jennika

SM= Kramar, fjordhästar, tält och vissa som äter kräftor!!!???

2008-07-15 @ 19:22:56
URL: http://http://viggartorp.blogg.se/
Postat av: Pia

Vilken goding han är, den förskräcklige!

Tänkte på dig idag när vi (fyra trötta, nöjda, panka Falsterboderbybesökare) åkte förbi Tingsryd på vår resa hem igen. Efter fem härliga dar med hästar, shopping, camping, god mat o vin var det skönt att åka hem till riktiga sängar och riktiga duschar.

Vi hörs

2008-07-21 @ 23:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0