Hemma igen

och mycket nöjd med den senaste veckan. Alltifrån den vackra osten i Boxholm, det uppblåsbara liggunderlaget, att vi höll oss torra i tältet, de nya röda gummistövlarna, att kaffet på Börjes fortfarande kostar 1 krona och 50 öre, att brukstävlingarna trots strul slutade hyfsat, att få träffa en härlig bonde jag jobbade hos för 28 år sedan till att vi kom hem trötta och nöjda sent söndag kväll.
Veckans bonus är naturligtvis att det gick så himla bra för Östgötarna och deras hästar.
Allra bäst är känslan av att vi har det så bra tillsammans, hjälper varandra, gläds med varandra och arbetar tillsammans.
Att ingå i en gemenskap men ändå inte försvinna som individ. Härligt!..... och hemma i skogarna väntar svampen, skörden igårkväll räckte till oss alla.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Va kul det var att ses i helgen! :O) Ni östgötar har verkligen sammanhållning! Ha det bra!Hälsningar från Lotta & Charlie

2008-07-22 @ 20:08:26
URL: http://www.nogg.se/charliesfamilj
Postat av: Ellinor Karlström

Tack för i helgen! Det var verkligen superkul! :-D Kanske blir jag östgöte av bara farten. ;-) Ses till Vetlanda, då blir det att gotta sig i härstamningar.

2008-07-23 @ 22:51:07
URL: http://habina.blogg.se/
Postat av: Lisa

Stämmer in med resten av buke-ligan, det var jättekul att få ett ansikte på namnet! Och en trevlig männsika med!/Lisa & Fröken

2008-07-24 @ 21:18:03
URL: http://ellabus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0